Senaste inläggen

Av Nathalie Andersson - 16 augusti 2011 17:45

 


Dagen idag har varit full av Otroliga små och stora besked, alla bra! Hur ofta händer det? Bara att njuta va dagen, detta är en dag att minnas verkligen! 


Jag fick jobbet, (: Och löneökning från mitt nuvarande ( det säger kanske inte så mycket när man jobbar som undersköterska)

Jag känner mig rätt taggad inför det även om jag älskar Aroma och mina Lingon, men det är kanske dags att gå vidare. Så detta nya jobbet är mitt nästbästa val. Under dagen fick jag två stora fantastiska besked till.


Det ena är om min man! Jag kan ännu inte säga något med jag är så stolt, Stolt som tuppen över honom.    

Idag har jag jobbat med världensBästaMatilda, matilda som eldar upp mackor i mickron  ( true story) (: Underbar tjej, en sån där tjej som bara är, äkta och ovanlig , på ett bra vis. (: Det var vår sista dag ihop , sen ska hon liksom jag tillbaka till skolan, vi kom båda fram till att njaae, eller jjaaeeoo vi både längtade och inte. Främst längtar vi nog båda tills vi har ett jobb så vi kan ta semester. 

 


Sedan ringde min fina mamma, vi ska inreda en ateljé hemma hos mig och min man och börja skapa konst i keramik, så vi börjar med en kurs i lite olika metoder i September, och redan nu ska vi börja inreda ateljén. Ska bli superroligt. Min mamma är lite bohemisk, så jag måste ta mig till Indiska & inhandla  lite keramikkläder (: Man måste vara liteflummig när man drejar &grejar. 

 


Min vän Elle är ju konstnär med kameran, det är verkligen något jag avundas henne & beundrar henne för. Elle är värt allt, men hon är så där duktig med kameran så om jag inte hade älskat henne så mycket så hade jag nog tyck lite illa om henne och säga saker som ; "Ja men så bra är hon faktiskt inte". Bara för att jag var avundsjuk. Men det kan jag inte om elle för hon är den bästa människa jag känner.

 

I morgon har jag en ledig dag, eller ja... ledig & ledig.. (: En fixainförskolan-dag, åka till biblan, greja med csn anmäla kurser & dyl. 

& imorgon kan jag även avslöja Jerrys hemlighet...


Vilken cliffhanger jag fick till där va... (;


Nu iväg för dagens träning:  Box

ANNONS
Av Nathalie Andersson - 15 augusti 2011 09:44

Idag eller nu , ska jag på arbetsintervju. 

Tyvärr kanske aroma inte kan ge oss vikarier mer, då måste man vara steget före. 


Hur som helst, i sådana situationer , nya situationer, när man vill visa upp sin bästa sida då kommer den där osäkerheten och sköljer över mig. Inte för mycket smink, vilka kläder ska jagha? Tänk om dem inte tycker om mig, tänk om jag får jobbet och hatar det, tänk om jag trillar in på chefens kontor eller tänk om jag inte... Eller tänk om...


Katastroftänkaren i mig skriker mig i örat vid sådana situationer. 

Någon som har några bra tips på hur man kan vara cool i nya situationer. 

Min pappa blir så trött på mig när jag ringer dit och hyperventilerar. - "att du aldrig lär dig Nathalie, luta dig tillbaka på dina gamla meriter, har du misslyckats med någonting du tagit dig för?" - Amen pappa.....tänk om jag gör det nu...."


Lite lätt neurotisk. 


Så nu hyperventilerar jag lite. Väljer nog att inte ringa pappa idag , det är snart dags för skolan & återkommande tentor & dyl och då är det bäst att ha dem där samtalen till hands , jag får inte fylla kvoten än. Men jag kommer garanterat att ringa ner Jerry & Elle. Dem är jour dygnet runt.


Så önska mig lycka till & håll en tumme att jag inte svimmar av hyperventilationen.  


 

ANNONS
Av Nathalie Andersson - 14 augusti 2011 09:01Kräftskiva hos världen mest underbara & goaste människor, på bilden ser vi Paret , Maria & Martin, Martin är Jerrys barndomsvän & Maria är nu en av mina närmsta vänner. De andra filurerna på bilden är Martins familj som jag inte träffat många gånger men redan nu käns det som vi har känt varandra i all evighet, Mamma; TigerBettan , Tommy, Madde ( maddes flickvän var också med, finns tyvärr inte med på bilden)& Marcus. Underbara människor. Hur som helst så blev vi ditbjudna på kräftskiva & med allt som hör till. Å så fick jag träffa min fina vän Sofie också. 


Jag ock min man hade bråkat i två dygn när vi var på väg dit, men han tog sitt förnuft till fånga så när vi hade rensat luften blev vi vänner igen. Så är det väl i ett förhållande framför allt med två så passionerade människor som jag och min man för att citera Eminem ; 


 maybe that’s what happens when a tornado meets a volcano.


 

 

Min Man; Jerry Jerk (; <3

Maria & Sofie  

Helgen har annars bestått i att träffa mina fina vänner, fortsätta med inredningen & träna. Jag & Min bästa vän Elle var även iväg och fotade en möhippa, så himla roligt! & idag tittar Jerrys syster ut. 

& Min finaste elle <3  Av Nathalie Andersson - 12 augusti 2011 06:54

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny. Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha.Karlar? Dem säger att vi är kompliserade & att dem är enkla. Det är fan lögn. Eller så är dem så enkla att det är så sorgligt att dem är lika hopplösa som dem verkar.Ibland räknar jag till Tio, ibland till hundra. Idag räknar jag inte alls.  

Av Nathalie Andersson - 10 augusti 2011 15:00

Ledig från mitt jobb idag,( Jag har inte ens skrivit en presentation så ni har ingen aning om vad jag jobbar med, men en presentation kommer...snart...Jag jobbar som undersköterska på ett boende för hadikappade kvinnor. Fast egentligen pluggar jag... jaja allt det där kommer. ) hur som helst är jag aldrig ledig känns det som. Jag jobbar alltid men idag, idag är jag ledig så då tänkte jag att jag skulle göra något avslappnande, så jag målade om vårt gästrum (: Snart klar. (: Vitt , allting är vitt, vitt, vitt. Jag & min man har inrett vårt hem Alá Shabby chic style (: - bilder kommer. 

Jag älskar att göra något som ger ett snabbt resultat. tiden flyger iväg & mitt huvud får andas.  

Av Nathalie Andersson - 9 augusti 2011 21:43

      Första Blogg inlägget. 

Det är väl alltid det svåraste egentligen. 

Vad skriver man i sitt första blogginlägg? 

Men vi provar, nu med min nya blogg som klagomur , bollplank & dagbok. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se