Direktlänk till inlägg 16 augusti 2011

Believe you can and you're halfway there.

Av Nathalie Andersson - 16 augusti 2011 17:45

 


Dagen idag har varit full av Otroliga små och stora besked, alla bra! Hur ofta händer det? Bara att njuta va dagen, detta är en dag att minnas verkligen! 


Jag fick jobbet, (: Och löneökning från mitt nuvarande ( det säger kanske inte så mycket när man jobbar som undersköterska)

Jag känner mig rätt taggad inför det även om jag älskar Aroma och mina Lingon, men det är kanske dags att gå vidare. Så detta nya jobbet är mitt nästbästa val. Under dagen fick jag två stora fantastiska besked till.


Det ena är om min man! Jag kan ännu inte säga något med jag är så stolt, Stolt som tuppen över honom.    

Idag har jag jobbat med världensBästaMatilda, matilda som eldar upp mackor i mickron  ( true story) (: Underbar tjej, en sån där tjej som bara är, äkta och ovanlig , på ett bra vis. (: Det var vår sista dag ihop , sen ska hon liksom jag tillbaka till skolan, vi kom båda fram till att njaae, eller jjaaeeoo vi både längtade och inte. Främst längtar vi nog båda tills vi har ett jobb så vi kan ta semester. 

 


Sedan ringde min fina mamma, vi ska inreda en ateljé hemma hos mig och min man och börja skapa konst i keramik, så vi börjar med en kurs i lite olika metoder i September, och redan nu ska vi börja inreda ateljén. Ska bli superroligt. Min mamma är lite bohemisk, så jag måste ta mig till Indiska & inhandla  lite keramikkläder (: Man måste vara liteflummig när man drejar &grejar. 

 


Min vän Elle är ju konstnär med kameran, det är verkligen något jag avundas henne & beundrar henne för. Elle är värt allt, men hon är så där duktig med kameran så om jag inte hade älskat henne så mycket så hade jag nog tyck lite illa om henne och säga saker som ; "Ja men så bra är hon faktiskt inte". Bara för att jag var avundsjuk. Men det kan jag inte om elle för hon är den bästa människa jag känner.

 

I morgon har jag en ledig dag, eller ja... ledig & ledig.. (: En fixainförskolan-dag, åka till biblan, greja med csn anmäla kurser & dyl. 

& imorgon kan jag även avslöja Jerrys hemlighet...


Vilken cliffhanger jag fick till där va... (;


Nu iväg för dagens träning:  Box

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie Andersson - 31 maj 2013 10:17


All along it was a feverA cold sweat hot-headed believerI threw my hands in the air I said show me somethingHe said, if you dare come a little closerRound and around and around and around we goOhhh now tell me now tell me now tell me now you knowNot ...

Av Nathalie Andersson - 24 maj 2013 13:54

En Liten text till stressen och tiden!   Snart blir jag mamma, snart tar jag examen och just nu så biter vi ihop och hoppas att bensinen räcker hela vägen och vi försöker njuta lite under tiden!      För det var sent 96, ja upptäckte stressÅ ...

Av Nathalie Andersson - 10 april 2013 19:26

Jag måste gå med väldigt bestämda stegoch ryggen alldeles rakoch med huvudet mycket högtoch blicken fäst rakt framför mejnånstans mycket långt bortJag måste sätta den ena fotenframför den andra utan att tvekaoch aldrig, aldrig nånsin titta ner O...

Av Nathalie Andersson - 5 mars 2013 10:10


Så har den drabbat mig igenDen stora ensamhetenUtan någon synlig förankringl verklighetenAllt synes vara, som det bordeJag ser inget fel vi gjordeAllt är som det borde varaJag kan inte alls förklaraVarför den drabbat mig igen,den stora ensamheten ...

Av Nathalie Andersson - 19 februari 2013 23:03


Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano      ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se